Најдобар он-лајн едукатор во Македонија

Ние сме компанија која ги нуди најдобрите обуки во Македонија. Тука можете тие обуки да ги следите он-лајн.

 

 

 

 

 


 

Обуки за развој на клучните вештини

Современи теми и алатки за организациски развој

 

 

{"title":"Heading","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"course3","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"12","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":20,"grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

 

 СОЗДАВАМЕ КВАЛИТЕТ

Биди сам свој шеф


 

Ние сме лидери во нашата област.


0

Курсеви 

0

Инструктори 

0

Настани

ЕКСПЕРТИ ВО ОБЛАСТАЗапознајте ги нашите тренери


Илија Попјанев - Продажба


Александар Соколов - Лидерство


Даниел Илиевски - Техника


Сања Маневска - Меки вештини

Сведоштва на наши клиенти

Никола

"Многу сум задоволен од купеното! Курсот е неверојатен! Наученото ќе ми биде основа за сите следни проекти!"

Сара

"Дечки, фантастични сте! Ги имате најдобрите курсеви!""

Марија

"Апсолутно најдобар курс што сум го слушала! Вреди за секој денар. Ви благодарам за овој прекрасен курс!"

Зоран

"Иновативен пристап во обуките. Едноставно одлично!"

Искуства при еУчење

еУчењето е револуционерен начин за изучување нови вештини, кое во последните години зема огромен замав. Според изјавите на луѓето кои следеле некоја он-лајн обука...

Прочитај повеќе ->

  

  

  

  

  


За нас

Ние сме најдобрата компанија за обуки во Македонија и единствена која овозможува он-лајн учење.

прочитај повеќе

FAQ

Овде стои одговорот на првото прашање.

Овде стои одговорот на второто прашање

Овде стои одговорот на третото прашање

Овде стои одговорот на Четвртото прашање

Вештини

Искуства на корисниците
100%

Интерфејс
40%

Рејтинг на инструкторот
88%

Рејтинг на студентот
68%

Рејтинг на обуките
91%

 

Designed by © Triple I Lab. All rights reserved.