All posts by Илија Попјанев

10

Jul'19

Станете ментор како џедај-мајсторите од Star Wars!!

Секојдневно ги слушаме термините coaching, mentoring… И ефектот кој го предизвикуваат за развој на луѓето. Во тој контекст би сакал …

Read More
Designed by © Triple I Lab. All rights reserved.