Academika

Learn from the best!

10

Jul'19

Станете ментор како џедај-мајсторите од Star Wars!!

Секојдневно ги слушаме термините coaching, mentoring… И ефектот кој го предизвикуваат за развој на луѓето. Во тој контекст би сакал …

Read More

12

Aug'18

Он-лајн едукација

Некаков текст за он-лајн едукација

Read More

12

Aug'18

Учење од дома

Текст од постот за учење од дома.

Read More

12

Aug'18

Алатки за он-лаjн учење

Ова е текстот за Алатки за он-лајн учење  постот. Може уште текст, слики и.т.н да се стават во самиот пост.

Read More

12

Aug'18

Он-лајн учење пост 1

Текст од постот за он-лајн учење 1

Read More
Designed by © Triple I Lab. All rights reserved.