Blog Style 3

Станете ментор како џедај-мајсторите од Star Wars!!

Секојдневно ги слушаме термините coaching, mentoring… И ефектот кој го предизвикуваат за развој на луѓето. Во тој контекст би сакал …Read More

Profile PhotoИлија ПопјаневJuly 10, 2019

Он-лајн едукација

Некаков текст за он-лајн едукацијаRead More

Profile PhotoadminAugust 12, 2018

Учење од дома

Текст од постот за учење од дома.Read More

Profile PhotoadminAugust 12, 2018

Алатки за он-лаjн учење

Ова е текстот за Алатки за он-лајн учење  постот. Може уште текст, слики и.т.н да се стават во самиот пост.Read More

Profile PhotoadminAugust 12, 2018

Он-лајн учење пост 1

Текст од постот за он-лајн учење 1Read More

Profile PhotoadminAugust 12, 2018
Designed by © Triple I Lab. All rights reserved.